keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Jälkijunassa veturitalliin kesannolle

Jälkijunassa on nyt ajettu veturitalliin lisärahoitusta odottamaan. Kuvaukset on purkissa ja Satu häärää vielä jälkitöiden kanssa huhti-toukokuussa, jotta kuvatut 5 animaatioelokuvaa saadaan valmiiksi. Piia ja Ari taas hakevat kaksin käsin lisätilaa ja mahdollisuuksia elokuvien esittämiseen sekä projektissa kehitettyjen koulutuspakettien markkinointiin.


Monituotteen elokuvapajassa tehtiin vielä viimeiset äänityöt 8.4.2014


Varmaa on tällä hetkellä vain ensi-illat Blue Sea Film Festivaaleilla Raumalla 22.8.2014 sekä loppuseminaari Porissa 2.12.2014.

Varmaa on sekin, että maanantaina 14.4. käydään Tampereella Me Itsen toimistossa palaveeraamassa, josko jotain lisätilaa esityksiin ja animaatiokoulutusten järjestämiseen kehitysvammaisille löytyisi tätä kautta.

15.4. pidetään Me Itse Porin alajaoksen kriisikokous siitä, onko mitään tehtävissä.

Varsinaista ryhmätoimintaa ei siis ole ennen kuin syyskuun lopussa vasta, kun kaikki kehitysvammaisten kansalaisopistoryhmät ovat nyt kesälomilla. Jotain koitetaan järjestää Me Itse alajaosten kanssa, mutta nappulaa ei ole nyt mihinkään, eikä Jälkijunaa pelkästään vapaaehtoisvoimin saada vievahtamaankaan. 

Yksi hyväkin uutinen tähän väliin pitää mainita. Porin seudun kansalaisopisto järjestää Animaatiopaja kurssin Olavin koululle erityislapsille, jotka saavat siis erityisen hienon kurssin syksyllä Eeva-Liisa Husun vetämänä ja Arin avustamana. Se taas tietää sitä, että saadaan vielä yksi uusi animaation ensi-ilta 2.12.2014.